KURUM TARİHÇESİ

30.03.2016 616

KURUM TARİHÇESİ

Okulumuz Pazar Mahallesinde 2005/2006 yılında 44 öğrenci, 2 öğretmen ve 1 müdür ile eğitim öğretime başlamıştır.

Okulumuz 1685 m2 bahçe arazisi olup, bina alanı 525 m2’ dir. Okulun yan kısmında oyun parkı bulunmaktadır. Arka kısmında çocukların bitki yetiştirmeleri için küçük bir bahçe bulunmaktadır.

Mevsime göre çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmaktadır.

2013 yılında okul binasının dış cephesi boyanmıştır.

2013 yılında binanın girişine çocukların giriş ve çıkışlarında kötü hava koşullarından etkilenmemeleri için pergule yaptırılmıştır.

2013 yılının Ağustos ayında idari odaları ve sınıfların elektrik tesisatlarının bakımı ve onarımı yapılmış ve okul içinin tamamı boyanmıştır. Tabanlar laminat parke yapılmış olup halı fleksler değiştirilmiştir.

Sınıflarımızda sınıf mobilyaları çağımızın modern ihtiyaçlarına göre yenilenmiştir.